YouSee Play 10


Antenneforeningen 4040.dk opkræver YouSee Play 10, resten tilkøbes og betales hos YouSee.
For at se priser, kanaler og points - klik her

Betal kun for det, du har lyst til at se

Med YouSee Play bruger du point til at vælge dine tv-kanaler og streamingtjenester. Du bestiller 10 point ad gangen op til 40 point, og herefter kan du bestille point enkeltvis. Får du brug for færre point, skruer du bare antallet af point ned. Det koster nemlig ikke ekstra at skifte mening.

Tag underholdningen med dig overalt

Hvor du vil se din underholdning, er op til dig. Du får den bedste tv- og streamingoplevelse med en YouSee Tv-boks, men der er frit valg på alle dine skærme. Og med YouSee Play-appen kan du tage dine tv-kanaler og streamingtjenester med dig overalt og se dem, når og hvor du vil. I sofaen, i sommerhuset, eller når du rejser i EU.

Har du allerede en eller flere streamingtjenester?

Du kan sagtens beholde dine favoritlister og al din historik, når du vælger streamingtjenester i YouSee Play. Det gælder både for Netflix, Disney+, TV 2 Play, Viaplay og HBO Max.

Bemærk, at du ikke kan se tv-kanalerne ved at koble dit tv til antennestikket. Du kan heller ikke se tv-kanalerne ved hjælp af et YouSee tv-Kort. Vi taler således 100% digitalt produkt. Mini pakken indeholder DR's kanaler, TV2, Svenske, Tyske og Norske. På TV-boksen er der adgang til YouSee film og serier samt adgang til YouSee Play

Kontakt bestyrelsen

Du kan kontakte bestyrelsen her

Fejlmelding Kabel TV

Servicepartner: Dansk Kabel TV - support
43 32 47 00
Man-fre: 9:00 - 20:00
Weekend og helligdage: 10:00 - 16:00

Fejlmelding Bredbånd og Telefoni

Servicepartner: YOUSEE
70 70 40 40
Man-fre: 8:00 - 20:00
Vagt: 10:00 - 20:00