June 25 2019 14:35:17
Log ind
Brugernavn

KodeordHar du glemt dit kodeord?
Bed om et nyt ved at klikke her.
Besøgende
Gæster online: 1

Brugere online: 0

Antal brugere: 92
Nyeste bruger: Berit Thomsen
Er din trådløse forbindelse langsomt?
Kender du det...

... man venter, venter og venter og pludselig sker der noget på pc skærmen, man ser laaangsomt siden loades - oppe fra og ned.

Oplever du ustabil forbindelse og svingende kvalitet når du søger nye oplevelser på din internetforbindelse, så skyldes det måske du benytter en trådløs router.

Er det her du vil sige; " Ja, selvfølgelig gør jeg det". I min familie har vi 3 telefoner, 2 Ipads, 1 computer som alle skal på nettet og et tv som jeg streamer Netflix på". Sagen er bare, at din nabo gør det samme. Bor du fx. i en etageejendom, er der mange forstyrrende signaler fra andre trådløse netværk og udstyr der forringer din oplevelse.

Hvad er årsagen til en ustabil forbindelse?

Når du har opsat et trådløst netværk, er der mange faktorer der spiller ind på dækningen. Dit trådløse netværk er følsomt, og kan nemt blive forstyrret af mange elektroniske ting - det kan også være din router ikke understøtter den hastighed der sendes igennem den. Men med lidt tilpasninger, kan du i mange tilfælde forbedre hastigheden, rækkevidden og stabiliteten.

Tips & Tricks

Få det bedste ud af dit trådløse netværk ved at læse vores guide "Gode råd om brugen af trådløse netværk". Her finder du tips og tricks til hvad du selv kan gøre.

4,644,271 Unikke besøg

Powered by PHP-Fusion copyright © 2002 - 2019 by Nick Jones.
Released as free software without warranties under GNU Affero GPL v3.