Adgang til alle kanaler med Bland Selv?
Skrevet af HCT d. May 20 2014 18:12:39
I seneste Nyhedsbrev står der bl.a. om Bland Selv, at man, efter at have modtaget kortet fra YouSee, har adgang til at se alle kanaler i 21 dage, for bedre at kunne vælge sine foretrukne kanaler. Der har imidlertid vist sig et behov for at specificere, hvordan dette virker.

Når man modtager kortet fra YouSee, er det åbnet for adgang til alle kanaler, men, kun indtil man har været inde og vælge de kanaler man ønsker sig. I samme øjeblik man har valgt sine kanaler, så lukkes kortet for alle øvrige kanaler. Mvh Teknisk Udvalg